Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miszczu
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2012 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Piotrek masz rację można zarobić ale trzeba wyjść z pewnych ram.
Łatwiej jest osobom które stacjonarnie potrafią działać globalnie.
A to za sprawą telefonu czy internetu.
Ale żeby to robić tak ja wspomniałem trzeba wyjść po za jakieś ramy.
Nie mam pojęcia jak to się robi? Ktoś powie.
Są kursy, są szkolenia tam polecą Ci dobra lekturę(książki), ja wiem to na początek wydaje się abstrakcją.
Ja po kursie za 500 PLN(poszedłem na to spotkanie nastawiony sceptycznie) ale po kilku miesiącach zmieniłem sposób życia zawodowego(myślałem intensywnie co zmienić), jakby nie ma prostego przepisu każdy musi to zrobić pod siebie. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lipa
|
Wysłany: Pią Gru 13, 2013 8:37 am Temat postu: |
|
|
Jeśli nie można nigdzie wyjechać za pracą dobrym rozwiązaniem jest zarabianie przez internet. Jeśli ktoś ma jakieś umiejętności np. artystyczne, to może robić różne grafiki, projekty dla klientów. Dobrym rozwiązaniem jest też handel w internecie, nawet chociażby na allegro. Jakieś tam możliwości są, tylko trzeba umieć po nie sięgnąć. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anasemia
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2015 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Ja otworzyłem własną działalność, więc już nie straszne mi bezrobocie, a swego czasu było ciężko... Wtedy życie uratował mnie kredyt w tym banku http://raiffeisenpolbank.com/klienci-indywidualni/kredyty Bez niego bym sobie nie poradził... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bordet
|
Wysłany: Pon Lut 10, 2020 10:10 am Temat postu: |
|
|
Nie boję się bezrobocia, bo zacząłem handlować. To prawdziwy sposób na zarabianie pieniędzy. Zacząłem od Instaforex założonego przez Ildar Sharipov. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|