Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
veronika
|
Wysłany: Czw Maj 01, 2014 11:53 pm Temat postu: Choroba lokomocyjna - co polecacie? |
|
|
Jaki, waszym zdaniem, preparat jest najlepszy na chorobę lokomocyjną? Co wy stosujecie jeśli macie problemy podczas podróży. W następny weekend wybieramy się samochodem 500 km i potrzebuję zażyć jakiś tabletek, tak na wszelki wypadek, aby nie było żadnego dyskomfortu. Co jest waszym zdaniem najlepsze? W aptece jest dość dużo preparatów http://www.doz.pl/apteka/k156-Choroba_lokomocyjna - czy Lokomotiv będzie najlepszy z nich? |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anasemia
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jeresteraimoi
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2020 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Choroba lokomocyjna to uczucie zamroczenia. Zwykle występuje, gdy podróżujesz samochodem, statkiem, samolotem lub pociągiem. To jest powód, dla którego zdecydowałem się rzucić moją poprzednią pracę i zacząłem handlować na rynku Forex. Nie mogę podróżować samochodem, autobusem, samolotem. Siedzenie w domu to dla mnie najwygodniejsza sytuacja. instaforex reviewPostanowiłem zacząć to robić po przeczytaniu recenzji od doświadczonych traderów. Możesz także spróbować otworzyć konto demo u brokera instaforex. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|